Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Wat is een opblaasbaar bubbelbad?

 

Het is zoals de naam al zegt een bubbelbad dat opblaasbaar is. Maar het heeft enkele voordelen ten opzichte van een polyester bubbelbad. Ten eerste zijn opblaasbare bubbelbaden veel goedkoper in aanschaf, opblaasbare bubbelbaden zijn verkrijgbaar vanaf €499 terwijl je voor een echt bubbelbad al snel €2500 betaald. Tevens zijn opblaasbare bubbelbaden op te ruimen in de wintermaanden, dit zal aanzienlijk schelen op uw stookkosten aangezien het bubbelbad niet meer veel gebruikt zal worden en het bad niet meer verwarmd hoeft te worden.

 

Soorten bubbelbaden

In ons assortiment vindt u twee soorten opblaasbare bubbelbaden, namelijk gewone bubbelbaden en jet bubbelbaden. Bij het ene bad zorgen de bubbels (luchtstralen) voor een heerlijke massage terwijl het andere bad gebruik maakt van hydrojets (waterstralen). Deze water- en/of luchtstralen helpen uw verkrampte spieren en pijnlijke gewrichten te versoepelen. De spanning en stress in uw lichaam zullen snel afnemen als u uzelf een paar keer per week even de tijd gunt om te ontspannen in het warme water van het bubbelbad. Onze bubbelbaden zijn te verwarmen van 20 tot 42 graden, dit is door uzelf in te stellen.

 

Bubbels en Jets 

 

Hydrotherapie

In een verwarmd opblaasbaar bubbelbad wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Zodra zuurstof en en voedingsstoffen uw spieren bereiken zetten de bloedlichamen uit. Zo worden gifstoffen uit uw lichaam gereinigd, zodat de kans op verkoudheid of griep afneemt. Daarnaast onstpant uw lichaam dankzij het natuurlijk drijfvermogen van water, uw lichaamsgewicht zal met negentig procent dalen en zo word de druk op uw spieren weggenomen. Een opblaasbaar bubbelbad verlicht spierpijnen, gewrichtspijnen, onderrug en menstruale pijnen, hoofdpijnen en bevorderd de bloedcirculatie waardoor de bloeddruk beter wordt gereguleerd.

 

Hydrotherapie

 

Assortiment

We hebben ons assortiment van opblaasbare bubbelbaden opgesplist in een drietal categorieen, namelijk: opblaasbare bubbelbaden die geschikt zijn voor 4 personen, opblaasbare bubbelbaden voor 6 personen en opblaasbare jet bubbelbaden. Bekijk hieronder de categorieen en bekijk ons assortiment van opblaasbare bubbelbaden.

 

 

Opblaasbare bubbelbaden 4 personen

Opblaasbare bubbelbaden 6 personen

Opblaasbare Jet bubbelbaden 4-6 personen