Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

NetSpa bubbelbad: Uniek, vernieuwend en scherp geprijsd

Netspa bubbelbad logo

Netspa opblaasbare jacuzzi

NetSpa opblaasbaar bubbelbad is een merk dat in begin 2016 is uitgebracht en is heeft een exclusief assortiment aan opblaasbare bubbelbaden. Deze bubbelbaden zijn opgedeeld in verschillende vormen zoals rond, vierkant en 8- hoekig. Dit heeft het bedrijf NetSpa gedaan zodat in elke tuin een opblaasbare jacuzzi geplaatst kan worden. Het bedrijf NetSpa begeeft zich al 10 jaar lang in deze markt en heeft met de NetSpa een opblaasbaar bubbelbad in de markt gezet dat een perfecte mix heeft van technologie, design, kwaliteit, service en natuurlijk veiligheid. Het doel is om iedereen in staat te stellen om rustgevend in uw eigen omgeving te kunnen genieten van een opblaasbare jacuzzi.

Bekijk hier de 4 persoons bubbelbaden

Bekijk hier de 6 persoons bubbelbaden

Netspa Vita Premium

Verplaatsbare Spa: Vita Premium

NetSpa beschikt ook nog over een verplaatsbare spa die niet opblaasbaar is maar het bestaat uit 8 schuimdelen waardoor het sterker is en minder lek gevoelig. Deze spa heet de Vita Premium en is zeer goed ontvangen door de consument, uniek, nieuw en tevens ook de hoogste spa in deze markt waardoor je volledig massage voor nek en rug krijgt.

NetSpa Starline & Bacti-stop filter

Nieuwe innovatie: Starline & Bacti-stop

In 2017 heeft het bedrijf NetSpa niet stil gezeten en heeft wegens zijn succes in 2016 sterk doorontwikkeld en heeft het assortiment van de opblaasbare jacuzzi’s iets aangepast. Zo komt er een nieuwe lijn opblaasbare bubbelbaden bij die “Starline NetSpa” zal worden genoemd en is er een compleet nieuwe filter ontwikkeld dat Bacti-stop heet.