Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Bubbelbad Accessoires

Bubbelbad Accessoires

Accessoires voor een bubbelbad zijn leuke en comfort verhogende producten die het nog aangenamer maken om in je eigen opblaasbaar bubbelbad te zitten. De bubbelbad accessoires zijn er in vele verschillende versies zoals een handige hoofdsteun die je hoofd en nek ondersteunen tijdens het relaxen in je eigen opblaasbare jacuzzi. Zo zijn er ook nog bubbelbad geuren beschikbaar die je kunt toevoegen aan je eigen bubbelbad waardoor je tijdens het bubbelen nog meer kunt ontspannen wegens de geuren extra actief worden wanneer de bubbels aan staan. Hierdoor creëer je en nog ontspannende sfeer voor jezelf en kom je helemaal tot rust.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 33

Pagina 1 van 1

Extra genieten van verschillende accessoires

Een eigen opblaasbaar bubbelbad in je eigen tuin hebben is al genieten maar dit kan nog verbeterd worden door bijvoorbeeld extra accessoires hierbij aan te schaffen. Wij hebben een grootschalig assortiment accessoires die extra comfort bieden aan jou 4 persoons opblaasbaar bubbelbad of 6 persoons opblaasbaar bubbelbad. Aan deze bubbelbad accessoires moet je denken aan bijvoorbeeld een handige handdoeken drager, een hoofdsteun, extra led verlichting of een handige bekerhouder waar je drank en wat etenswaren op kunt zetten. Kortom er zijn genoeg bubbelbad accessoires leverbaar die het genieten in een opblaasbaar bubbelbad alleen maar bevorderen.


Geur van uw bubbelbad veranderen, genoeg geuren beschikbaar

Een bubbelbad geur zijn er in vele verschillende versies en hierdoor zal er altijd een lekker geurtje bij zitten die jij specifiek zelf lekker vind. Zo vinden veel dames de relaxing lavendel geur van Insparation zeer lekker en vinden vaak de heren de Uplifting Peppermint Eucalyptus lekker. Zo heeft natuurlijk iedereen zijn eigen smaak en hiervoor is natuurlijk ook een oplossing voor, er is namelijk ook 1 zakje beschikbaar waar alle 12 geuren zich in bevinden. Hierdoor kunt u eerst alle geuren proberen en daarna de lekkerste in een grotere volume nabestellen.