Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Over Intex Pure Spa | Intex opblaasbaar bubbelbad van het merk Intex

Intex corp is een familie van bedrijven is die zich sterk inspannen voor de ontwikkeling en produceren van de hoogst haalbare kwaliteit producten voor een zeer scherpe consumenten prijs. Intex wil zich niet alleen maar op kwaliteit en prijs onderscheiden maar het bedrijf is ook zeer innovatief. Denk hierbij aan het toevoegen van een waterontharder aan een opblaasbaar bubbelbad. Door deze toevoeging krijgt u geen kalkvorming binnen uw opblaasbaar bubbelbad en zorgt het ervoor dat het water blijft doorstromen. Ook de toevoeging van een zoutwatersysteem binnen een opblaasbare jacuzzi van intex zorgt er ook voor dat u met slecht een bepaalde hoeveelheid zout helemaal klaar bent met het onderhoud van uw opblaasbare spa.

Intex service center
Intex staat ook bekend om hun uitstekende klantenservice die op 1 centraal punt in nederland is gevestigd. Mocht er een klacht optreden of een onderdeel kapot gaan bij de Intex pure spa dan zullen zei deze klacht behandelen met u en zullen zij binnen no-time het kapotte onderdeel toesturen zodat u weer kunt genieten van uw opblaasbaar bubbelbad.

Welke opblaasbare bubbelbaden zijn er van het merk Intex 
Intex beschikt over 3 verschillende opblaasbare bubbelbaden namelijk,
- Intex Pure Spa
- Intex Pure Spa Jet
- Intex Pure Spa Deluxe

Elk opblaasbaar bubbelbad van intex is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikken allemaal over een waterontharder en de bekende fiber tech technologie. Maar wat maakt de verschillend dan tussen de intex opblaasbare bubbelbaden. Hieronder zullen we dan de opblaasbare bubbelbaden van intex verglijken. 

Intex Pure Spa
De Intex Pure Spa is een opblaasbare spa die geschikt is voor 4 personen. De opblaasbare pure spa intex beschikt over 120 sterke massage bubbels en heeft een geintergreerde waterontharder. De Intex Pure Spa is er in 2 verschillende vormen te verkrijgen namelijk rond en octagon(achthoekig). De octagon versie bied ten opzichte van de ronde versie nog meer comfort als u er met meerdere personen in de opblaasbare jacuzzi bevind. De intex pure spa is voorzien van de Fiber-Tech technologie, hierdoor wordt de opblaasrand ondersteund door duizende verticale fiber draden waardoor de rand wel meerdere personen tegelijk kan dragen. 

Intex Pure spa
Intex Pure Spa Jet
De Intex Pure Spa Jet is een opblaasbaar bubbelbad die niet voozien is van bubbels maar voorzien is van 4 krachtige massage jets. Je kunt deze jets vergelijken als u bijvoorbeeld in een vaste jaccuzi zit. De Intex Pure Spa Jet is in 2 verschillende versies verkrijgbaar. Je hebt de Intex Pure spa Jet met waterontharder en je hebt een intex Pure spa Jet met waterontharder en zoutwatersysteem. De versie met zoutwatersysteem zorgt ervoor dat u slechts een bepaalde hoeveelheid zout in uw water te hoeven gooien en daarna bent u geheel onderhoudsvrij. Het opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa Jet heeft een mooie bruinachtige kleur die in elke tuin perfect zal staan. 

Intex Pure Spa Jet
Intex Pure Spa Deluxe
De Intex Pure Spa Deluxe is het meest complete opblaasbaar bubbelbad wat je maar kan vinden op deze opblaasbare bubbelbaden markt. Een Intex Pure Spa Deluxe bubbelbad heeft namelijk 120 krachtige massage bubbels en 4 krachtige jets. Dit opblaasbaar bubbelbad is dus een combinatie van de Intex Pure Spa en de Intex Pure spa Jet. De Intex Pure Spa Deluxe is tevens ook nog voorzien van een waterontharder en een zoutwatersysteem. Deze combinatie van hoge comfort en toepassing van de nieuwste technieken in 1 opblaasbaar bubbelbad maakt deze Intex spa wel een topper onder de opblaasbare bubbelbaden. De Intex Pure Spa Deluxe is verkrijgbaar in een ronde vorm of een octagon(achthoekig) vorm verkrijgbaar en heeft een mooie zwarte/antraciete kleur. Deze versie van de intex spa is ook geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt ook over de fiber tech technologie.  

Intex Pure Spa Deluxe

Bubbelbad structuur: (Fiber-Tech technology)

De bubbelbad structuur die een Intex pure spa gebruikt is de fiber tech technologie. Deze technologie is gepatenteerd en speciaal ontworpen door het bedrijf intex. De Fiber-Tech technologie bestaat uit honderdduizenden zeer sterke fiberdraden die verticaal in de wand zijn bevestigd voor top stabiliteit en comfortheid. Bij een normaal opblaasbaar bubbelbad zou niet op de rand van het bubbelbad kunnen zitten zonder dat hij inzakt maar bij een Intex Pure spa is dit wel mogelijk. 

Fiber Tech Normale Spa Intex Pure Spa | Fiber Tech

Materiaal gebruik:
Het PVC van een Intex Pure Spa bestaat uit 3 lagen, 2 lagen PVC en 1 laag polyester die zorgt dat alles goed bij elkaar houdt. De gehele dikte bij elkaar is 0,7 mm dik gelamineerd PVC waardoor het zeer degelijk en sterk materiaal is. 

PVC Intex Pure Spa


Waterontharder
Elke Intex Pure Spa is voorzien van een waterontharder. Deze waterontharder zorgt ervoor dat het kalk wat in het water van uw spa zit drastisch wordt verminderd. Doordat het verminderd wordt creeer je automatisch zachter water en zal uw huid hierdoor ook zachter aanvoelen. Als er weinig/geen kalk meer in uw water zit wordt de apparatuur en de leidingen in de Intex Pure Spa ook niet aangestast en belemmert dit ook niet de waterstroom.

Waterontharder


Zoutwatersysteem
Het zoutwatersysteem van het opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa is een uitkomst voor het onderhoud van uw opblaasbaar bubbelbad. U hoeft met een zoutwatersysteem slechts ... KG toe te voegen en dan bent u helemaal klaar met het onderhoud van uw water. Zoals u hieronder de foto ziet wordt het zout door het zoutwatersysteem automatisch omgezet in chloor. Zo heeft u dus altijd de perfecte hoeveelheid chloor in uw opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa zitten.  
 

ZoutwatersysteemKenmerken van de Intex Pure Spa

Voor vrienden en familie
Een Pure Spa van Intex bied ruimte voor 4 personen.
Voor 4 personen | Intex Pure Spa

Eenvoudige bediening
Het bedieningspaneel van de Intex Pure Spa is eenvoudig te bedienen. U kunt hiermee de bubbels/jets aan en uit zetten, de temperatuur regelen en het bubbelbad uit/aan zetten.
Bedieningspaneel | Intex Pure Spa

Verplaatsbaar en op te bergen
De Intex Pure Spa's zijn eenvoudig te verplaatsen dankzij de handvaten aan de buitenkant van de spa. Ook is de spa op te bergen in de bijgeleverde opbergtas.
Handvaten | Intex Pure Spa Opbergtas | Intex Pure Spa

Veiligheid
Het deksel van de Pure Spa is voorzien van clips waarmee het deksel vast wordt gezet. Deze clips zijn voorzien van sloten zodat kinderen niet zelf de spa kunnen betreden.
Clips | Intex Pure Spa

Minimaal warmteverlies
De Pure Spa van Intex is voorzien van een dik deksel om warmteverlies te minimaliseren. Tevens wordt er een speciaal grondzeil bijgeleverd om warmteverlies via de bodem te minimaliseren.
Spa Deksel | Intex Pure Spa Grondzeil | Intex Pure Spa

Eenvoudig te onderhouden
Alle Intex Pure Spa's worden geleverd met een chloor drijver. Het filter is eenvoudig te vervangen, hierdoor houdt u uw water goed schoon.
Chloor Drijver | Intex Pure Spa Filter Cartridge | Intex Pure Spa