Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Opblaasbare bubbelbaden 6 personen

Opblaasbare bubbelbaden 6 personen

Opblaasbaar bubbelbad voor 6 personen zijn bubbelbaden die geschikt zijn voor 6 personen. Deze bubbelbaden zijn voorzien van 140 bubbel jets. Door dit grote aantal jets krijgt u een perfecte massage in uw eigen tuin. De opblaasbare bubbelbaden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Een opblaasbaar bubbelbad voor 6 personen is een bubbelbad die iedereen wel in zijn eigen tuin zou willen hebben. Deze bubbelbaden zijn energie zuinig, zeer stil en zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Hieronder ziet u ons assortiment van opblaasbare bubbelbaden voor maximaal 6 personen.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 7

Pagina 1 van 1

Groter formaat meer comfort

Een 6 persoons opblaasbare jacuzzi biedt vaak net dat beetje extra meer comfort dat je in een 4 persoons opblaasbaar bubbelbad zou missen. Heeft u zelf niet genoeg ruimte voor deze opblaasbare jacuzzi dan is een 4 persoons opblaasbaar bubbelbad ook een goede oplossing maar de 6 persoons versie biedt net dat extra beetje meer comfort om lekker languit te gaan liggen en te genieten van de heerlijk warme bubbels of sterke massage jet stralen. Bent u groter dan 1,80m en hebt u genoeg plek voor deze opblaasbare jacuzzi dan zou een 6 persoons kiezen in plaats van een 4 persoons.


Onderhoud en extra comfort door verschillende bubbelbad accessoires

Het onderhouden van verwarmd water in een opblaasbaar bubbelbad was voornamelijk nog een moeilijke klus wegens je gebruik maakte van chloor, dit is tegenwoordig niet meer nodig. SWT chloorvrije waterbehandeling is de all-in-one oplossing waarbij u slechts om de 2 weken wat hoeft toe te voegen en helemaal klaar bent met het onderhoud aan een 6 persoons opblaasbare jacuzzi. Wanneer je geen onderhoudszorgen meer hebt kunt u nog meer genieten van uw eigen opblaasbaar bubbelbad door wellicht een lekker geurtje toe te voegen aan uw bubbelbad of enkele bubbelbad accessoires bij aanschaffen zoals een hoofdsteun of drankenhouder voor nog meer comfort.