Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

SWT Oxidizer

SWT Oxidizer
  • Volledige reiniging van uw opblaasbaar bubbelbad
Een volledige reiniging van uw opblaasbaar bubbelbad, eenvoudig en simpel toe te passen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

* Verplichte velden

 22,95 incl. BTW

Product informatie

SWT Oxidizer is een middel dat ervoor zorgt dat uw opblaasbaar bubbelbad volledig wordt gereinigd, dit geld voor het bubbelbad zelf maar ook de filterpomp. De oxidizer desinfecteert micro organismen welke niet in het water van uw spa, jacuzzi thuishoren.

Bruine aanslag na SWT, waarom?

Het algemene probleem dat we hebben waargenomen, is dat bij bepaalde jacuzzi’s uit China(vaste jacuzzi’s/opblaasbare) de liner, leidingen en filters in sommige gevallen exotische weekmakers gebruiken om het plastic of rubber wat te verzachtingen. Deze rubbers kunnen voorzien zijn van chloor waarbij slechts kleine hoeveelheden chloormoleculen vrij komen en daardoor deze waargenomen reactie kunnen veroorzaken. We hebben verschillende van deze jacuzzi’s geanalyseerd en ze reageren op een aantal chemicaliën waaronder ons product. De verschijning van bruine aanslag is echt minimaal uit en uit onze verkopen komt deze aanslag slechts 0,5% bij alle verkopen van SWT.

Hoe kunt u de bruine aanslag verwijderen?

Het bruine kleverige materiaal kan vrij gemakkelijk worden verwijderd met een zachte spons met schrobzijde dat normaal in elke supermarkt verkrijgbaar is. Als u het voorzichtig langs de waterlijn aan de schrobzijde laat lopen, blijft het onmiddellijk plakken en gooit u de spons weg als u klaar bent. De filters kunnen met heet water en een harde borstel worden schoongemaakt. Hierbij zou er eventueel wat reinigingsmiddel toegevoegd kunnen worden, maar spoel deze goed af anders krijg je een enorme schuimvorming.

Welke behandeling dien ik met de Oxidizer toe te passen?

Als eerste dient men het bad volledig chloorvrij te maken met behulp van de SWT anti chloor, hierover hebben we een stappenplan gemaakt die u hieronder ziet

Stap 1: Los 2 volle deksels met capsules in een emmer/bak met 1 liter warm water en laat deze 2 uur staan
Stap 2: Na 2 uur dient u het water toe te voegen aan uw bubbelbad.
Stap 3: Laat de pomp minimaal 1 uur aan staan maar het beste is 1 nacht laten draaien
Stap 4(optioneel): Om er 100% zeker van te zijn zou u een deel water kunnen vervangen door nieuw water

Stap 5: Na het verwijderen van al het bruine materiaal en het gebruik van anti chloor, wanneer mogelijk ook een filterwissel, gebruikt u de SWT Oxidizer. Voeg 0,2 liter per 1000 liter(200 ml) spawater toe. Schakel de pomp in en laat deze minimaal 24 uur circuleren. Verwijder eventuele resten die wellicht nog aanwezig kunnen zijn. Wacht tot 2 dagen na de eerste schok en voeg vervolgens Guardian SWT chloorvrije waterbehandeling toe volgens de instructie

Krijg de SWT Oxidizer en SWT anti chloor gratis

Wegens het voor u en voor ons niet mogelijk is te zien dat er bepaalde weekmakers zijn gebruikt in uw opblaasbaar bubbelbad krijgt u deze Oxidizer fles + anti chloor gratis als u de SWT chloorvrij waterbehandeling bij ons hebt gekocht. Wij en vele klanten van ons staan volledig achter de werking van SWT chloorvrij waterbehandeling en willen dan ook de kleinschalige klanten helpen waarbij dit voorkomt graag helpen.

Extra informatie

Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U bent een review aan het schrijven over: SWT Oxidizer

Hoe waardeert u dit product? *

Verpakking
Levertijd
Product